Regisztráció

Ahhoz, hogy vásárolni is tudjon áruházunkban, regisztrálnia kell magát, az ablak a webáruház bal felső sarkában található. Később már nem kell ezt többet megtenni, ha megjegyzi a jelszót. A regisztrációhoz rendelkeznie kell egy valós E-mail címmel és önnek kell ehhez egy jelszót rendelnie. A jelszó később természetesen megváltoztatható. Az e-mail címe és kiválasztott jelszó megadásával, már mint Vásárló léphet be áruházi rendszerünkbe. Ha elfelejtené jelszavát, akkor írja be csak az e-mail címét és a bejelentkezem gombra kattintva újra megkapja e-mailben a jelszót.  Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdésük lenne, forduljanak akár telefonon is ügyfélszolgálatunkhoz.

A kosár tartalma

A Kosár tartalma gombra kattintva látja eddigi vásárlásait. Ennél a pontnál hibás adatbevitel esetén lehetőség van a kosárból terméket törölni, vagy a teljes kosártartalmat kiüríteni. Minden esetben az E-shop újraszámolja az Ön által megrendelni kívánt termékek árát. Egy vásárlás alkalmával korlátlan számú terméket tehet a kosarába. A Kosár tartalma oldalról KELL elküldenie (feladnia) a megrendelést. Mindaddig NEM kerül feldolgozásra a megrendelése, amíg Ön azt ezen az oldalon a fizetés gombra kattintva nem kezdeményezi.
A megrendelés elküldése előtt lehetősége van személyes adatainak (név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, jelszó stb.) megváltoztatására, ha valamit nem pontosan adott meg, annak kijavítására. Amennyiben elküldi a megrendelést, az a webáruház és Ön közötti írásos szerződésnek minősül.
A rendelés leadásáról rendszerünk Önt e-mailben tájékoztatja. A visszaigazolást a megrendelés leadását követő pár percen belül elküldjük az Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben a rendelt tételek szállításával kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne (pl. nincs a kért termék, nem tudunk szállítani az adott termékből, vagy a rendelt méretben, stb.) munkatársunk a megadott telefonszámon megkeresi Önt. Rendeléseit az alábbi, hagyományos formában is leadhatja:

  • Az admin@yummysweetener.com e-mail címre küldött elektronikus levél formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve (erre a névre állítjuk ki a számlát), a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban. A visszaélések elkerülése végett minden e-mailben leadott rendelést a megadott telefonszámon visszaellenőrizhetünk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva, vagy azon nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.
  • A +36 30 497 1955 telefonszámon. Munkaidőben 8-16 óra között munkatársunk felveszi a rendelést.
  • A +36 78 411-215 -ös faxszámon. Erre a formára ugyanazok a feltételek érvényesek, mint az e-mail-es megrendelésre. Fizetés a kézbesítőnek a csomag átvételekor készpénzben, banki befizetéssel, vagy előreutalással.

Aktuális szállítási feltételek

A csomag értékét amennyiben nem előreutalást, vagy banki befizetést választott, a csomag szállítójának kell a kiszállításkor készpénzben kifizetni.  A szállítást posta illetve futár cég végzi. A posta ajánlott levélként viszi ki,  ha nem tudja a levélszekrényben elhelyezni, akkor értesítést hagy és az Önhöz közeli postafiókban tudja átvenni.

Szállítás költség:

Előreutalással, banki befizetéssel: bruttó 690 Ft

Utánvéttel: bruttó 990 Ft

10 000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes

A fent megszabott szállítási díjak csak Magyarország területére érvényesek. Amennyiben csomagját külföldre rendeli, a csomagolási- és postaköltségről kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, az admin@yummysweetener.com e-mailcímen.

A termékeinkre visszavásárlási garancia van. Amennyiben bármely termékünkkel  nem elégedett, úgy küldje vissza 15 napon belül a számlával, és mi visszafizetjük az árát!