Nagyon finom c-vitamin forrás, a frissen facsart citrom ízével!

50 adag ×1000mg C-vitamint tartalmaz

12,5 liter tea ízesíthető vele vagy ugyanennyi limonádé készíthető belőle. Annyiba kerül literre számolva mint a márkásabb üdítők, de egy pohár (2,5dl) ital még 1000mg C-vitamint is tartalmaz.

 

 


A kereskedelemben kevés olyan citromlé kapható, amely visszaadná a friss citrom ízét, mivel az illóolajokat már nem tartalmazzák, szinte csak a savanyú ízük marad meg, az is kicsit szúrós oxidált formában.


A VB Limonádé C100 tartalmazza a citrom illóolajait, ezáltal a frissen facsart citrom íze érezhető a vele készült italokban.


Felhasználható teához (édesítést is megoldja), limonádéhoz, tej, vagy joghurt ízesítésre.

Tipp: Ha tejjel összerázzák nagyon finom tejhab készíthető vele pillanatok alatt ami az egész család kedvence lesz. Gyümölcskoktélok, gyümölcslevesek, ízesítésére c-vitaminnal való dúsítására is kiválóan alkalmas.

Fontos, hogy 60 C°-nál alacsonyabb hőmérséklet alatt érdemes beletenni a teába, mert a C-vitamin magasabb hőfokon bomlani kezd!

Felhasználási javaslat: Használat előtt rázza össze! Tegyen egy kávéskanál (4g) italport 2,5dl vízbe, vagy teába (a teát hűtse 60°C alá, mert a c-vitamin magasabb hőfokon bomlani kezd), majd keverje oldódásig. A dobozt használat után zárja vissza, hogy  az italpor ne nyirkosodjon meg!

Összetevők: Cukor, c-vitamin, maltodextrin, természetes citromaroma, étkezési sav: citromsav, édesítőszerek: (ciklamát, szacharin), citromlépor 0,5%.

Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet. Tartsa hűvös száraz helyen! 1 napi adag=1 adagolókanál (4g) ami 1000mg C-vitamint tartalmaz.

OÉTI notifikációs szám: 6211/2009